Logo
www.mad-og-drikke.dk

Citronfromage

(1) 4 Personer

Citronfromage
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
blade
Husblas
6
stk
Æg
200
g
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Citronskal "fintrevet"
fintrevet
1
dl
Citronsaft "friskpresset"
friskpresset
0,5
l
Piskefløde "gem lidt til pynt"
gem lidt til pynt

Rigtig god fromage.

Fremgangsmåde

Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og saft. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv.

Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumsstoppe før servering.



Søgeord: citronfromage, mad, opskrift, billig, dessert, ingredienser, fromage, fromager, husblas
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
citronfromage, mad, opskrift, billig, dessert, ingredienser, fromage, fromager, husblas

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her