Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chopsuey med kalkun

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
170
g
Kalkunfilet "i strimler"
i strimler
1
tsk
Peberrod "friskrevet"
friskrevet
25
g
Løg "i skiver"
i skiver
1
tsk
Olie
75
g
Gulerod / Gulerødder
40
g
Hvidkål "snittet"
snittet
40
g
Blomkål "i små buketter"
i små buketter
40
g
Bønner "grønne"
grønne
40
g
Bønnespirer
40
g
Bambusskud
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
dl
Vand
1
tsk
Majsstivelse
Salt
Peber
Sødemiddel "evt. et par dråber"
evt. et par dråber

Fremgangsmåde

Ingefær og løg svitses i 1 tsk. olie. Kalkun og soja tilsættes og derefter grønsagerne - lynsteg det hele. Tilsæt vand og jævn retten med majsstivelse udrørt i en anelse koldt vand.

Smag til med salt og peber og lidt sødemiddel. Retten kan evt. serveres med 75 g kogt ris til.



Søgeord: chopsuey, kalkun, fedtfattigt, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
chopsuey, kalkun, fedtfattigt, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/chopsuey-med-kalkun/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her