Chokoladefromage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
125
g
Chokolade "mørk"
4
blade
Husblas
3
tsk
Cacao / kakao
85
g
Sukker / melis / stødt melis
2,5
dl
Mælk "eller vand"
0,5
l
Piskefløde
Fremgangsmåde
Udblød husblasen i koldt vand. Knug vandet af og kom husblasen i en skål med hakket chokolade, kakao og sukker. Hæld næsten
kogende mælk eller vand over og rør rundt, til alt er smeltet til en jævn masse.
Pisk fløden til skum og vend 2/3 af flødeskummet i chokoladecremen, når den er begyndt at stivne.
Hæld fromagen i en stor skål eller flere portionsskåle. og stil den koldt.
Pynt med resten af flødeskummet ved anretningen.
Tip:
Rør evt. lidt pulverkaffe (f.eks. Nescafé) i den varme mælk/vand, inden det røres i chokoladen.
Søgeord: chokoladefromage, fromage, desserter, dessert, opskrift, chokolade, kakao, husblas, billig, nescafé, pulverkaffe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
chokoladefromage, fromage, desserter, dessert, opskrift, chokolade, kakao, husblas, billig, nescafé, pulverkaffe
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
chokoladefromage, fromage, desserter, dessert, opskrift, chokolade, kakao, husblas, billig, nescafé, pulverkaffe
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokoladefromage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokoladefromage/