Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokoladefromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Chokolade "mørk"
mørk
4
blade
Husblas
3
tsk
Cacao / kakao
85
g
Sukker / melis / stødt melis
2,5
dl
Mælk "eller vand"
eller vand
0,5
l
Piskefløde

Fremgangsmåde

Udblød husblasen i koldt vand. Knug vandet af og kom husblasen i en skål med hakket chokolade, kakao og sukker. Hæld næsten

kogende mælk eller vand over og rør rundt, til alt er smeltet til en jævn masse.

Pisk fløden til skum og vend 2/3 af flødeskummet i chokoladecremen, når den er begyndt at stivne.

Hæld fromagen i en stor skål eller flere portionsskåle. og stil den koldt.

Pynt med resten af flødeskummet ved anretningen.

Tip:
Rør evt. lidt pulverkaffe (f.eks. Nescafé) i den varme mælk/vand, inden det røres i chokoladen.



Søgeord: chokoladefromage, fromage, desserter, dessert, opskrift, chokolade, kakao, husblas, billig, nescafé, pulverkaffe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
chokoladefromage, fromage, desserter, dessert, opskrift, chokolade, kakao, husblas, billig, nescafé, pulverkaffe
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her