Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokolade muffins til brunch

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 14 Stk.

Chokolade muffins til brunch
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Smør
3
stk
Æg
160
g
Hvedemel
1
tsk
Kanel "stødt"
stødt
2
tsk
Bagepulver
1
knivspids
Salt
100
g
Chokolade "grofthakket mørk"
grofthakket mørk

Fremgangsmåde

Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. ½ min. Bland mel, kanel, bagepulver og salt samt chokoladestykker (ikke for finthakkede). Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme.

Bages med det samme ved 200° i cirka 15 min. til de er gyldne og gennembagte.

De færdige chokolademuffins vendes ud på en bagerist med det samme.



Søgeord: chokolade, muffins, brunch, kanel, bagepulver
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
chokolade, muffins, brunch, kanel, bagepulver
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her