Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Chokolade karamel popcorn

Der er ikke givet stjerner

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,6
dl
Popcorn "til at poppe"
til at poppe
Karamel
1,6
dl
Sirup
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,25
kop
Vand
Chokolade
450
g
Chokolade "smeltet mørk"
smeltet mørk

Fremgangsmåde

Karamel:
Kom sukker, sirup og vand i en stor pande over medium varme. Kog indtil karamellen er let gylden. Tilsæt popcornene og bland med en træspatel eller træske. Kom de kameliserede popcoren ud på et stykke bagepapir og lad det køle af. Når det er blevet koldt brækkes det i små stykker.

Chokolade:
Kom popcornene i en stor skål. Brug en øse til at hælde den smeltede chokolade ud over. Rør imens med en træske indtil alle popcornene er dækket af chokolade. Hæld popcornene ud på et stykke bagepapir og lad det afkøle lidt. Når det er koldt kan det kommes i dekorative poser og gives som velkomstgave f.eks.

Tip:
Du kan også benytte lys chokolade eller hvid chokolade til at dække popcornene.

På billedet her er der lavet chokolade popcorn.


Søgeord: popcorn, karamel, chokolade, slik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt , Snacks

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet

Højtider:
Jul , Halloween

Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Fest

Søgeord:
popcorn, karamel, chokolade, slik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolade-karamel-popcorn/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her