Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chilirødkål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Rødkål
2
stk
Skalotteløg "eller et rødløg, finthakket"
eller et rødløg, finthakket
1
dl
Æbleeddike
1
dl
Bærsaft "ribs, solbær eller blåbær"
ribs, solbær eller blåbær
Brombær "eller tranebær"
eller tranebær
Havsalt
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort
1
spsk
Akaciehonning
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf
Ingefær "lidt friskreven"
lidt friskreven
1
stk
Chili "rød"
rød
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Snit rødkålen fint. Kom køgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen væske under omrøring.

Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. så der stadig er bid i den.

Den hele chili og de tomme vanillehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.



Søgeord: chilirødkål, chili, rødkål, juleretter, julemad, julefrokost, juleaften, julemiddag, kål, julemad, jul, juleopskrifter, juletilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
chilirødkål, chili, rødkål, juleretter, julemad, julefrokost, juleaften, julemiddag, kål, julemad, jul, juleopskrifter, juletilbehør
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her