Champignon a la creme
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 5 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
375
g
Champignon "rensede"
0,5
stk
Løg "lille"
1
dl
Hvidvin
5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Portvin "evt."
Fremgangsmåde
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve.
Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og peber og evt. portvin.
Servere man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.
Kan serveres som garniture til forskellige stykvis stegeretter. Svinekoteletter med stegte kartofler, dagens grøntsag og champignon a la creme.
Søgeord: champignoner, champignon, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
champignoner, champignon, tilbehør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
champignoner, champignon, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignon-a-la-creme/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignon-a-la-creme/