Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Butterdej med skinke og champignonfyld

Der er ikke givet stjerner 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
plader
Butterdej
100
g
Røget skinke
125
g
Champignon
Smør
1
spsk
Mel
1
dl
Fløde
50
g
Ost "revet"
revet

Fremgangsmåde
Rul butterdejs pladerne ud til 10x25 cm og læg dem på en bageplade.

Skinken skæres i strimler og champignonerne i skiver, svitses herefter i smør. Melet drysses i og der spædes med fløden. Lad det koge 5 min. og afkøl det. Læg fyldet på dejen, drys med ost og fold det ind, pensles med æg.

Bages ved 225° i 15 min.


Søgeord: Butterdej, skinke, champignon, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
Butterdej, skinke, champignon, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdej-med-skinke-og-champignonfyld/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her