Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bulgursalat med ristede pistacienødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
dl
Bulgur
5
dl
Vand "med hønsebouillonterning"
med hønsebouillonterning
150
g
Rosiner "lyse"
lyse
1
dl
Persille "hakket, bredbladet"
hakket, bredbladet
1
dl
Rødløg "hakket"
hakket
2
fed
Hvidløg "knust"
knust
1
dl
Olivenolie
3
spsk
Citronsaft
Salt
Peber
Pynt:
100
g
Pistacienødder
2
spsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
kinesisk
2
tsk
Honning

Fremgangsmåde

Skyl bulguren i vand. Tilsæt bouillon og lad det kog 12 min. Sluk og lad den stå på blusset i 10 min. Bland alt med den kolde bulgur. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Rist pistacienødderne på en tør pande. Overhæld dem med soya og honning og glaser dem på panden. Læg dem på bagepapir og skil dem ad med to gafler.

Drys dem over bulguren.



Søgeord: bulgursalat, bulgur, pistacienødder, salater, salat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
bulgursalat, bulgur, pistacienødder, salater, salat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bulgursalat-med-ristede-pistacienoedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her