Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bruschetta med gedeost, balsamico og soltørrende tomater

(1)

Bruschetta med gedeost, balsamico og soltørrende tomater
Antal
Ingredienser
Info
Brød
Olivenolie
Hvidløgspulver
Gedeost
Balsamico glaze
Basilikum (frisk)
Soltørrede tomater
Lufttørret skinke

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel lidt olivenolie på brødskiverne og drys med ganske lidt hvidløgspulver. Rist dem i ovnen til de er gyldne. Smør dem derefter med gedeosten. Fordel balsamicoen ud over i zigzag mønster. Kom små stykke soltørrede tomater over og derefter iturevet frisk basilikum. Top op med lufttørret skinke i små rosetter.



Søgeord: bruchetta, bruschetta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Appetizer

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Jubilæum , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
bruchetta, bruschetta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-gedeost-balsamico-og-soltoerrende-tomater/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her