Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brunchburger med røræg og avocado

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Tomater "store"
store
4
stilke
Frisk timian
1
tsk
Paprika
Salt
Peber
Olivenolie "til stegning"
til stegning
4
stk
Oksepølser
Smør "til stegning"
til stegning
2
spsk
Ahornsirup
3
stk
Æg
1
stk
Avocado
2
stk
Burgerboller

Fremgangsmåde

Burgerfyld:
Skær tomaterne igennem på tværs, og krydr snitfladerne med timian, paprika, salt og peber. Steg dem møre og gyldne i olivenolie på en mediumvarm pande.

 

Skær oksepølserne næsten helt igennem. De skal lige hænge sammen som en sommerfugl. Steg dem sprøde på begge sider i smeltet smør på en pande. Hæld ahornsirup over pølserne, lige inden de er færdige på panden, og vend dem lidt rundt, så de lige karamelliserer. Pas på, de ikke bliver branket. Sæt dem til side.

 

Pisk æggene let sammen, og steg dem til blød røræg på en pande. Skær avocadoen i tynde skiver.

 

Servering:
Lun burgerbollerne. Fyld dem med pølser, røræg, avocado og stegte tomater, og servér straks.



Søgeord: brunchburger, brunchopskrifter, morgenmadsburger, burger til morgenmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest , Fest

Søgeord:
brunchburger, brunchopskrifter, morgenmadsburger, burger til morgenmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/brunchburger-med-roeraeg-og-avocado/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her