Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brun grundsovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
20 - 30
g
Margarine
1,5 - 2
spsk
Mel
4
dl
Sky "eller kraftig suppe"
eller kraftig suppe

Fremgangsmåde
Sovsen jævnes med afbagning, smørbolle eller meljævning.

Vil man have grundsovsen mere krydret, kan hakket løg og rå, reven gulerod svitses sammen med fedtstoffet, eller der kan krydres med laurbær, timian og tomatpuré og smages til med vin.

Bruges løg, gulerod, laurbær eller timian, må sovsen sies før serveringen. Om nødvendigt kan suppen laves med bouillonterning til hjælp.

Smagen i den færdige sovs kan ofte med fordel afrundes med en anelse sukker.


Søgeord: brun, grundsovs, sky, suppe, sovs, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost

Søgeord:
brun, grundsovs, sky, suppe, sovs, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her