Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brun bønnesuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
0,5
kg
Bønner "brune"
brune
1
l
Vand
0,5
kg
Fersk flæsk
1,5
l
Vand
Suppevisk
1
stk
Løg
25
g
Smør
25
g
Mel
2
spsk
Eddike
2 - 3
spsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde
Bønnerne sættes over i koldt vand og koges uden omrøring ca. 1 time. En fjerdedel af dem tages op og resten får lov at koge ud. De udkogte bønner presses gennem en sigte. Flæsket koges mørt i vand med suppevisk, ca.1 1/4 time. Hakkede løg svitses i smør i gryden, der tilsættes mel og spædes med suppe og bønnemos.

Suppen smages til med eddike salt og de hele bønner gives et opkog heri. Flæsket gives til, skåret i skiver og desuden brød og sennep.

Et stykke røget kød kogt med i suppen, giver en pikant smag.


Søgeord: brun, bønnesuppe, suppe, flæsk, suppevisk, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Halloween

Søgeord:
brun, bønnesuppe, suppe, flæsk, suppevisk, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her