Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brownie

(1)

Brownie
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
130
g
Smør "smeltet"
smeltet
250
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
100
g
Hvedemel
40
g
Cacao / kakao
0,5
tsk
Bagepulver
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
100
g
Mørk chokolade "grofthakket"
grofthakket
50
g
Nødder "hakkede"
hakkede
Pynt:
Hasselnødder "hakkede"
hakkede

Fremgangsmåde

Smelt smørret, og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i. Sig mel, kakao, bagepulver og vanillesukker sammen, og vend det i æggemassen. Hak chokoladen og nødder groft, og fordel det i dejen.

 

Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm stor bradepande beklædt med bagepapir. Drys med hakkede hasselnødder, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 25-35 min. Afkøl kagen, og del den i 16 små firkanter.

 

Tip: Hvis det skal være julebrownie tilsættes 75 g hakkede abrikoser samt 3/4 tsk. stødt kanel.



Søgeord: brownie, chokoladekage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
brownie, chokoladekage

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her