Logo
www.mad-og-drikke.dk

Broget frokostsalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Røget makrel
3 - 4
stk
Kartoffel / kartofler "kolde kogte"
kolde kogte
200
g
Bønner "friske eller frosne"
friske eller frosne
2
stk
Æg "kogt 6 min."
kogt 6 min.
2
stk
Tomater
12 - 14
stk
Sorte oliven
Sauce
100
g
Flødeost
0,75 - 1
dl
Vand
3 - 4
spsk
Purløg "klippet"
klippet
Salt
Paprika
Purløg "til pynt"
til pynt

Tilbehør: groft brød

Fremgangsmåde
Makrellen pilles og deles i mindre stykker Kartoflerne skæres i skiver. Bønnerne koges 3-5 min. i letsaltet vand og afkøles. Æg og tomater skæres i både. Kartofler og bønner arrangeres i et halvdybt fad. Pyntes med makrel, æg, tomat og oliven.

Flødeosten piskes med vand, til konsistensen er tilpas lind. Saucen tilsættes purløg og smages til med salt og peber Saucen hældes over salaten og pyntes med purløg.


Søgeord: salat, frokost, makrel, kartofler, bøner, oliven, flødeost, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Salat

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Madpakke egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
salat, frokost, makrel, kartofler, bøner, oliven, flødeost, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broget-frokostsalat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her