Logo
www.mad-og-drikke.dk

Broget fiskepande

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
1
stk
Peberfrugt "grøn"
grøn
15
g
Margarine
0,25
del
Hvidkål "ca. 700 g"
ca. 700 g
400
g
Torskefilet "ferske eller frosne"
ferske eller frosne
1
spsk
Citronsaft
1
tsk
Salt
1
tsk
Paprika
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2 - 3
spsk
Purløg "klippet"
klippet
1
fed
Hvidløg "presset"
presset

Tilbehør: groft brød eller ris

Fremgangsmåde
Peberfrugterne skæres i skiver, der svitses på panden i margarine. Hvidkålen snittes fint og svitses med, til den falder lidt sammen. Torskefileterne skæres i 2-3 stykker på tværs.

Fisken fordeles oven på grønsagerne. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og paprika. Låg lægges på panden og retten småkoger 6-10 min. afhængig af, om det er fersk eller frossen fisk.

Creme fraiche røres sammen med purløg og hvidløg.


Søgeord: fiskepande, torskefileter, hvidløg, peber, hvidkål, citronsaft, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
fiskepande, torskefileter, hvidløg, peber, hvidkål, citronsaft, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/broget-fiskepande/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her