Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brasiliansk oksemørbrad

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
700
g
Oksemørbrad "afpudset"
afpudset
1,5
spsk
Olivenolie
1
stk
Løg "hakket"
hakket
2
fed
Hvidløg "knuste"
knuste
1
stk
Peberfrugt "rød, i tern"
rød, i tern
250
g
Champignon
3
dl
Oksebouillon
4
stk
Flåede hakkede tomater
2
spsk
Hvidvinseddike
1
tsk
Salt
1
g
Peber "fra kværn"
fra kværn
Maizena / maizenamel "evt."
evt.

Fremgangsmåde
Kødet skæres i strimler. Imens opvarmes olien på panden. Kødet brunes på panden. Løget hakkes og peberfrugten skæres i grove tern. Champignonerne renses og kvartes.

Løg, peberfrugt, hvidløg og champignoner svitses i 2-3 minutter. Bouillon, tomater og hvidvinseddike tilsættes. Lad retten simre til kødet er mørt. Hvis man syntes, kan man jævne den med lidt maizenamel udrørt i koldt vand.


Søgeord: brasiliansk, oksemørbrad, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
brasiliansk, oksemørbrad, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/brasiliansk-oksemoerbrad/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her