Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Boller i karry med æbler

Der er ikke givet stjerner 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket kalv og flæsk
100
ml
Rasp
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
stk
Æg
Salt
Peber
Karrysauce
2,5
spsk
Karry
3
stk
Æbler "røde"
røde
1
stk
Løg
1
l
Hønsefond "vand + 2 terninger"
vand + 2 terninger
100
g
Smør
50
g
Hvedemel "4 spsk."
4 spsk.
2,5
dl
Piskefløde "evt. madlavningsfløde"
evt. madlavningsfløde
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde

Kødet, rasp, æg og salt og peber æltes godt sammen. Lad farsen hvile i køleskabet i ca. ½ time. Form farsen til boller ved hjælp af hænderne og en ske. Put dem i en gryde med rigelig saltet vand eller bouillon og lad dem koge til de kommer op til overfladen.

Karrysauce
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. De hakkede løg og æbler kommes i og sauteres af. Tilsæt karry og rist den godt af. Melet drysses i og bages af. Tilsæt hønsefond og lad det småsimrer i ca. 20 min.

Hvis der ikke ønskes hele æblestykker i, blendes og sigtes den og koges derefter op med piskefløde og smages til med salt og peber. Bollerne kommes i og serveres med løse ris ved siden af.



Søgeord: boller, i, karry, opskrift, hovedret, mad, kalv, flæsk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
boller, i, karry, opskrift, hovedret, mad, kalv, flæsk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/boller-i-karry-med-aebler/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her