Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bønnegryde med oliven og kål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg "stort"
stort
2
fed
Hvidløg
250
g
Gulerod / Gulerødder
250
g
Pastinakker
Olivenolie "til stegning"
til stegning
Timian (frisk)
Salt
Peber
2
dåser
Flåede hakkede tomater
2
dl
Rødvin
2
dl
Grøntsagsfond "eller hønsefond"
eller hønsefond
2
dåser
Butter beans "eller andre hvide bønner"
eller andre hvide bønner
0,5
stk
Palmekål
1
glas
Kalamata oliven "uden sten"
uden sten

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint, Skær gulerødder og pastinakker i tern på ca. 2 x 2 cm. Klar løget i olivenolie og kom hvidløget ved. Kom gulerødder og pastinakker i gryden sammen med timiankviste, salt og peber og steg videre et par min.

 

Hæld tomater og rødvin ved og spæd evt. til med vand eller fond. Lad retten simrer, til rodfugterne er næsten møre. Konsistensen skal være som en mellemting mellem en gryderet og en tyk suppe.

 

Dræn bønnerne, skyl dem grundigt og lad den dryppe af. Rib palmekålen og skær bladene i mundrette stykker. Hæld vædsken fra dine oliven. Kom bønner og oliven i gryden og lad dem simre videre i 5 min., så bønnerne er blevet gennemvarme.

 

Spis med gtoft brød til. 



Søgeord: vegetarret, vegetaropskrift, bønnegryde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
vegetarret, vegetaropskrift, bønnegryde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boennegryde-med-oliven-og-kaal/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her