Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Blomkålssuppe

Der er ikke givet stjerner

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Stribet flæsk
2
l
Vand
Suppevisk
Salt
1
stk
Blomkålshoved
35
g
Smør
25
g
Mel
2
stk
Æggeblommer
0,5
dl
Fløde
Salt
Paprika

Fremgangsmåde
Flæsket koges mørt i vand med suppevisk og salt ca. 1 time. Blomkålen deles i små buketter og koges mør i suppen ca. 10 min. Hvorefter buketterne tages op med en hulske.

Smør og mel bages sammen, der spædes med suppen og lieres med æggeblommer rørt med fløde, hvorefter suppen smages til. Blomskålsbukketterne lægges i inden serveringen.

Tips
Flæsket kan evt. lægges i en marinade og serveres kold til en frokostret.


Søgeord: blomkålssuppe, suppe, stribet, flæsk, suppevisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
blomkålssuppe, suppe, stribet, flæsk, suppevisk
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her