Logo
www.mad-og-drikke.dk

Blodpølse

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
900
g
Blod
300
g
Byggryn "fine"
fine
500
g
Rugmel
250
g
Rosiner
300
g
Æbler "skåret i meget små tern"
skåret i meget små tern
4
tsk
Salt
4
tsk
Nellike "stødt"
stødt
1
l
Sødmælk

Fremgangsmåde

Ingredienser:
Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme. "Sliplet"-forme er bedst egnede. Bages i vandbad i 1 1/2 time. De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 grader, hvorefter der skrues ned til 150 grader.

Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.



Søgeord: Blodpølse, juleopskrifter, jul, opskrifter, blod, byggryn, rugmel, rosiner, æbler, nellike, sødmælk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
Blodpølse, juleopskrifter, jul, opskrifter, blod, byggryn, rugmel, rosiner, æbler, nellike, sødmælk
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her