Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bayonneskinke

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Bayonneskinke
4
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Pastinak
2
stk
Porrer
1 krydderbuket f.eks.
Persille
Laurbærblad
Løvstikke
2
spsk
Olie
1
l
Svinebouillon
1
dåse
Tomatpure "ca. 70 g"
ca. 70 g

Tilbehør: revet rå rødbede med creme fraiche og brød

Fremgangsmåde
Skær urterne i store stykker. Varm olien i en gryde og svits urterne heri. Læg skinken i sammen med krydderbuket og bouillon. Læg låg på og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme i ca 40 min. Vend kødet efter 20 min.

Tag skinken op og lad den hvile i 20 min., tildækket.

Sauce
Si suppen fra, afmål 5 dl sauce, og kog den ind uden låg i 5 min. Jævnes let. Smag til med tomatkoncentrat, salt og sukker.


Søgeord: bayonneskinke, skinke, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost

Søgeord:
bayonneskinke, skinke, hovedret, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her