Logo
www.mad-og-drikke.dk

Barbecuekyllingelår med pastasalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kyllingeunderlår "1 pose dybfrost = 9 underlår"
1 pose dybfrost = 9 underlår
0,5
dl
Barbecue sauce / barbecuesauce "ca."
ca.
Pastasalat
250
g
Pastaskruer "trefarvet"
trefarvet
1
bakke
Karse "lille"
lille
0,5
dåse
Majs
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
1
stk
Peberfrugt "grøn"
grøn
3
stk
Gulerod / Gulerødder
1
bundt
Radiser
Italian dressing "kraft fedtfri"
kraft fedtfri
Forårsløg / springløg "evt. lidt"
evt. lidt

Fremgangsmåde

Kyllingeunderlårene lægges på en rist i bradepanden. Pensles med barbercuesauce.
Steges i ovnen ved 180° 1 time. Efter ½ time vendes kyllingeunderlårene og pensles igen med barbercuesauce.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og sæt pastaen på køl.

Derefter hældes Italian dressing over efter smag, og der omrøres. Derefter klippes karse i og omrøres for at få det blandet på bedste måde. Peberfrugterne skæres i tern og kommes i. Majsen (væden hældes fra) blandes i. Radiserne, der i skåret i skiver kommes i. Gulerødder revet groft kommes i til sidst. Der kan evt. tilsættes skivede forårsløg.



Søgeord: Barbecuekyllingelår, kylling, kyllingelår
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet - åben grill , Grill egnet - lukket grill

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
Barbecuekyllingelår, kylling, kyllingelår
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/barbecuekyllingelaar-med-pastasalat/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her