Logo
www.mad-og-drikke.dk

Banankage

(1)

Banankage
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Smør "smeltet"
smeltet
450
g
Sukker / melis / stødt melis
5
stk
Æg
5 - 6
stk
Bananer "modne"
modne
2
spsk
Vanillesukker / vaniljesukker
500
g
Mel
2
tsk
Natron
0,5
tsk
Salt
50
g
Havregryn
1,5
dl
Kærnemælk
250
g
Chokolade "grofthakket"
grofthakket
Overtræk
1
pakke
pålægschokolade
Nødder "hakkede"
hakkede

1 stor bradepande


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Pisk æg, sukker og vanilje luftige. Tilsæt smeltet smør og kærnemælk. Bland mel med natron og tilsæt. Tilsæt havregryn og rør det godt sammen. Mos bananerne og hak chokoladen groft. Vend bananer og chokolade i dejen.


Smør en stor bradepande og tilsæt dejen heri. Bag banankagen 35-40 min. ved 160 grader varmluft. Kig til kagen efter 30 min. Tjek med en spids kniv om kagen er færdigbagt.


Når kagen er kommet ud af ovnen lægges pålægschokoladen på, smør den evt. let ud så den er jævnt fordelt. Drys til sidst med hakkede nødder.



Søgeord: banankage, kage, opskrift, mad, billig, rørsukker, natron, kærnemælk, bananer, vanillekvark, kvark
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
banankage, kage, opskrift, mad, billig, rørsukker, natron, kærnemælk, bananer, vanillekvark, kvark
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her