Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bailey is

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
dl
Piskefløde
6
stk
Æggeblommer
5 - 6
spsk
Flormelis / florsukker
2
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
4
dl
Flødeskum
1,5
dl
Bailey

Lækker baileyis

Fremgangsmåde

Flæk de 2 vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde, blommer og florsukker. Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse. Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til.

Når den er kold smages den til med Baileys. (Husk at tage vanillestængerne op) Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og vend den piskede fløde i og sæt den på frost igen til den er færdig.

Man kan undlade Baileys og så har man en udmærket vanilleis.



Søgeord: bailey, baileyis, opskrifter, mad, piskefløde, vanillestænger, baileys, vanilleis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Fest

Søgeord:
bailey, baileyis, opskrifter, mad, piskefløde, vanillestænger, baileys, vanilleis
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her