Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte kartofler med skinke og baconfyld

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Bagekartofler / bagekarfottel "store"
store
2
stk
Æg
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
200
g
Skinketern
200
g
Bacontern
6
spsk
Persille
6
spsk
Purløg
Paprika
Salt
Peber

Tilbehør: salat og flutes (evt. hvidløgsflutes)

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne grundigt med en stiv børste under koldt vand, for så kan skrællen spises. Pak dem ind i stanniol.

Bag kartoflerne ved 200° i ca. 1 time til 1 ½ afhængig af kartoflernes størrelse.

Svits skinke og bacon, og lad det køle lidt af. Skær et låg af de bagte kartofler og skrab indmaden op i en skål. Mos det med en gaffel og tilsæt æg og cremefraiche, til det har en passende konsistens. Tilsæt skinke og bacon samt persille og purløg. Smag til med paprika, salt og peber.

Fyld mosen tilbage i de tomme skaller og bag kartoflerne ca. 10 min. ved 200°.



Søgeord: Kartoffel, kartofler, skinke, bacon, skinkefyld, baconf
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
Kartoffel, kartofler, skinke, bacon, skinkefyld, baconf
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-kartofler-med-skinke-og-baconfyld/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her