Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte jordskokker med stenbiderrogn og rødløg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
9
stk
Jordskokker "mellemstore, ca. 800 g"
mellemstore, ca. 800 g
Olivenolie
Salt
Peber
Til servering:
200
g
Stenbidderrogn "renset"
renset
Salt
1
stk
Rødløg "lille"
lille
1
bakke
Karse "lille"
lille
100
g
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
0,5
stk
Citron

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Skrub jordskokkerne grundigt. Tør dem, og skær dem i halve på langs. Vend dem i olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag jordskokkerne i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne.

 

Skyl og afdryp stenbiderrognen, og krydr med salt. Pil rødløget, og hak det fint. Pluk karse, og pres saften af citronen.

 

Anret de bagte jordskokker på et fad. Top hver jordskok med 1 tsk. cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og karse.

 

Dryp en smule citronsaft over lige inden servering.



Søgeord: forret, bagte jordskokker, stenbiderrogn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Appetizer

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
forret, bagte jordskokker, stenbiderrogn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-jordskokker-med-stenbiderrogn-og-roedloeg/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her