Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte æbler med marcipan

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Æbler
1
spsk
Rosiner
1
spsk
Valnødder
150
g
Marcipan "ren rå"
ren rå
4
spsk
Ahornsirup

Fremgangsmåde
Fjern æblernes kernehuse med et udstiksjern. Ælt 100 g marcipan med rosiner og hakkede valnødder, og stop fyldet ned i æblerne.

Stil æblerne i et smurt ovnfast fad, og riv resten af marcipanen hen over. Dryp godt med ahornsirup, og bag æblerne ved 175° i 15-20 min.

Spis dem, mens de stadig er varme, sammen med flødeskum eller rørt vaniljeis.


Søgeord: æbler, bagte, marcipan, juleopskrifter, rosiner, valnødder, ahornsirup, vaniljeis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
æbler, bagte, marcipan, juleopskrifter, rosiner, valnødder, ahornsirup, vaniljeis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-aebler-med-marcipan/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her