Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Bagt torsk med tabouleh salat

Der er ikke givet stjerner

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
800
g
Torsk "vesterhavs filet befriet for ben og skind"
vesterhavs filet befriet for ben og skind
1
spsk
Karry
1
spsk
Kapers "groft hakket"
groft hakket
1
spsk
Peberkorn "grøn, knust"
grøn, knust
200
g
Cous cous "grov"
grov
1
tsk
Paprika
2
spsk
Olivenolie
2
spsk
Grønne oliven "hakkede"
hakkede
2
spsk
Sorte oliven "hakkede"
hakkede
0,5
stk
Courgette "skåret i grove skiver"
skåret i grove skiver
2
stk
Chili "mild rød chili skåret i tynde skiver og skyllet"
mild rød chili skåret i tynde skiver og skyllet
0,5
bundt
Mynte

Fremgangsmåde
Torsken kommes på et smurt fad og vendes med karry, kapers og den grønne peber. Nu skal den bages i ca. 8 min ved 180 grader.

Cous-cousén vendes med paprika og olivenolien hvorefter der tilsættes lige så meget kogende vand som cous-cous efter ca. 5 min tilsættes resten af ingredienserne.


Søgeord: torsk, tabouleh, salat, cous, cous, kapers, oliven, grønne, sorte, chili, mynte, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
torsk, tabouleh, salat, cous, cous, kapers, oliven, grønne, sorte, chili, mynte, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/bagt-torsk-med-tabouleh-salat/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her