Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagt fennikel med kogt skinke

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Fennikel "store"
store
4
skiver
Skinke "kogt"
kogt
2
tsk
Sennep "lys fransk"
lys fransk
Smør
Rasp
Parmesanost

Fremgangsmåde
Fenniklerne skæres i kvarte og koges i vand tilsat salt i ca. 10-12 minutter. De drypper af i en sigte. Fenniklerne lægges i et smurt ovnfast fad og skinkeskiverne smøres med sennep og lægges ovenpå. Drys med rasp, der er blandet med revet ost, og kom nogle smørklatter på.

Sæt fadet i en 200 grader C varm ovn, i ca. 15 minutter, eller til retten er smuk gylden.

Servér creme fraiche og flutes til.


Søgeord: bagt, fennikel, kogt, skinke, fransk, sennep, parmesanost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost

Søgeord:
bagt, fennikel, kogt, skinke, fransk, sennep, parmesanost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagt-fennikel-med-kogt-skinke/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her