Logo
www.mad-og-drikke.dk

Baconfrikadeller

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket svinekød
100
g
Bacon "i skiver"
i skiver
1
stk
Løg
1
stk
Æg
1
dl
Mel
1
dl
Mælk
Salt
Peber

Frikadeller med masser af smag

Fremgangsmåde

Rør kødet med bacon skåret ud i små tern, finthakket løg, æg, mel, mælk, salt og peber.

Lad farsen hvile ca. 1 time i køleskabet, gerne længere.

Form farsen til frikadeller og steg dem.



Søgeord: frikadeller, svinekød, bacon, løg, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Barnedåb , Jubilæum , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
frikadeller, svinekød, bacon, løg, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/baconfrikadeller/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her