Logo
www.mad-og-drikke.dk

Avocado og røget ørred

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Hellefisk "røget, kan også være laks eller forel"
røget, kan også være laks eller forel
1
stk
Æg "hårdkogt"
hårdkogt
1
bundt
Purløg
1
spsk
Citronsaft
1
spsk
Olivenolie
2
skiver
Lyst brød
1
stk
Avocado "moden"
moden
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Hak det hårdkogte æg og rør det sammen med fintsnittet purløg, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let.

Halvér avocadoen, skræl den og skær den i skiver.

Læg fisk og avocadoskiver på brødet og top op med æggesalaten.



Søgeord: avocado, forretter, fiskeopskrifter, mad, ørred, hellefisk, laks, forel, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
avocado, forretter, fiskeopskrifter, mad, ørred, hellefisk, laks, forel, fisk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/avocado-og-roeget-oerred/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her