Logo
www.mad-og-drikke.dk

Aubergine medaljer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Aubergine "1 stor eller 2 små"
1 stor eller 2 små
1
stk
Courgette
1
dåse
Tomater "hakkede"
hakkede
Tomatpure
1
fed
Hvidløg
1
spsk
Olivenolie
Timian "lidt timian og rosmarin (eller herbes de Provence)"
lidt timian og rosmarin (eller herbes de Provence)
Salt
Peber
125
g
Ost "revet, gerne chiliost fra Karoline"
revet, gerne chiliost fra Karoline

En af de nye spændende mad opskrifter med auberginer

Tilbehør: tynde skiver røget culotte, brød og lidt grøn salat

Fremgangsmåde

Skære auberginen i ret tykke skiver. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl med olie og drys med salt. Bag dem i ca. 15 min. ved 210°, til de bliver let mørke i kanten.

Kog imens de flåede tomater med tomatpure, 1 spsk olivenolie, hakket hvidløg og krydderier til en meget tyk, tæt sauce. Den skal have en kraftig smag. Rør i den jævnligt.

Skru ovnen ned til 200°. Skær courgetterne i lidt tykke skiver. Kom en lille skefuld af saucen på hver aubergineskive. Drys med et lag ost, og læg en skive courgette ovenpå. Pensl igen med olie, og krydr toppen let.

Bag medaljerne 15-20 min.

Server dem varme eller lune med salat, kød og brød.



Søgeord: auberginer, forret, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
auberginer, forret, tilbehør
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her