Logo
www.mad-og-drikke.dk

Aspargessuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Nakkekam "letsprængt "
letsprængt
3
l
Vand
1
stk
Suppevisk
1
stk
Løg
30
g
Smør
30
g
Mel
2
spsk
Eddike
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde
Kødet koges i vandet med suppevisk ca. 1 time, hvorefter begge dele tages op. De friske asparges skrælles, skæres i stykker og koges i suppen i 20 min. Aspargeshovederne lægges ikke i, før de andre stykker har kogt i 10 min. Aspargeserne tages op igen med en hulske.

Smør og mel bages op, der spædes med suppen, og lieres med æggeblommer rørt med fløde. Suppen smages til, aspargesstykkerne kommes i igen og varmes igennem, men suppen må ikke koge, efter den er lieret.

Serveres med kuvertbrød eller smørristet franskbrød. Benyttes dåsearsparges, kommes aspargesvandet i suppen, inden de lieres, og aspargesstykkerne varmes forsigtigt i den lierede suppe, der ikke må koge.

Nakkekammen serveres som efterret med årstidens grønsager.


Søgeord: aspargessuppe, suppe, nakkekam, suppevisk, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
aspargessuppe, suppe, nakkekam, suppevisk, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her