Logo
www.mad-og-drikke.dk

Asparges med smørstegt persille

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Asparges med smørstegt persille
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Asparges "hvide"
hvide
7
dl
Vand
2
tsk
Salt "groft"
groft
150
g
Persille
50
g
Smør

Fremgangsmåde
Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 6 min. De skal være møre, men ikke bløde. Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem varme.

Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek.

Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.


Søgeord: Asparges, smørstegt, persille, forret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
Asparges, smørstegt, persille, forret, mad
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her