Logo
www.mad-og-drikke.dk

Artiskokker dampet med urter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Artiskokker dampet med urter
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Soltørrede tomater
4
stk
Artiskok
3
fed
Hvidløg
Olivenolie
1
stk
Skalotteløg
2
stk
Forårsløg / springløg
1
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stilk
Bladselleri
2
dl
Grøntsagsbouillon

Tilbehør: brød

Fremgangsmåde
Tomaterne udblødes et par timer og hakkes fint. Stilkene skæres af artiskokkerne, og de koges 20 min.
Hvidløgene hakkes og svitses i olien sammen med de hakkede tomater og det kakkede skalotteløg. Forårsløgene skæres i mindre stykker og tilsættes.

Bouillonen hældes ved og artiskokkerne sættes ned i urterne. Der tilsættes et drys salt og peber, og artiskokkerne simrer endnu 10-15 min. med urterne.

Artiskokkerne er kogt, når man kan hive et af de midterste, inderste blade af. Hvis der koger for meget bouillon væk, tilsættes mere væde.

Artiskokkerne anrettes portionsvis med urterne.

Brød serveres til..


Søgeord: forret, tilbehør, artiskok
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet

Søgeord:
forret, tilbehør, artiskok
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her