Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinstegt svinekam med svensk salat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Svinekam "uden spæk"
uden spæk
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
2
spsk
Honning
1
tsk
Ingefær
Smør
2
dl
Appelsinsaft
1
dl
Vand
Salt
Peber
Svensk salat
2
stk
Æbler
4
stk
Rødbeder "syltede"
syltede
2
spsk
Tyttebær "syltede"
syltede
2
stk
Julesalat

Fremgangsmåde
Kødet gnides med appelsinskal, ingefær, salt/peber. Honning kringles over, mens svinekammen er i gryden.
Brunes først i smør og steges under låg i ca. 1 1/2 time. Husk at vende stegen nogle gange.

Den kraftfulde sky tilsættes fløde evt. lidt mere appelsinsaft og jævning.

Serveres med brunede el. smørvarmede kartofler.

Salaten blandes af skrællede æbler i terninger, hakkede rødbeder, julesalat i tynde skiver og tyttebær.


Søgeord: svinekam, flæskesteg, kamsteg, julemad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
svinekam, flæskesteg, kamsteg, julemad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinstegt-svinekam-med-svensk-salat/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her