Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinparfait

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Æggeblommer
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Appelsinjuice "eller saft"
eller saft
4
dl
Piskefløde

Med appelsinjuice, æggeblommer og piskefløde kan du fremtrylle en udsøgt hjemmelavet parfait. Den smager næsten som is, men har en mere cremet og lækker konsistens

Pynt: krymmel eller revet appelsinskal

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en el-pisker. Bland appelsinjuice/saft i ægge/sukkermassen. Pisk fløden til fast skum og vend det forsigtigt ned i appelsinmassen med en dejskraber.

Hæld blandingen i en skål og frys den i ca. 4 timer (rør af og til).

Tag den ud af fryseren og lad den stå i stuetemperatur ca. ½ time inden servering.

Frys evt. parfaiten i udhulede appelsinskaller eller chokoladeskaller



Søgeord: appelsinparfait, parfait, appelsinis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
appelsinparfait, parfait, appelsinis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinparfait/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her