Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinmarineret canadagås

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Canadagås
Smør "til stegning"
til stegning
Marinade
6
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
4
spsk
Cognac
2
fed
Hvidløg
Sovs
5
dl
Hønsebouillon
2
dl
Marinade
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
Maizena / maizenamel
1
dl
Fløde

Vildt

Fremgangsmåde
Del gåsen i 8 stykker. Rør marinaden sammen: saften af 6 appelsiner, citronsaft, cognac, soja og hvidløg. Læg kødet i og lad det marinere i 1 døgn i køleskabet. Vend stykkerne af og til.

Tag kødet op og dup det tørt. Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden. Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg.

Rør appelsinsaft og fløde i. Sovsen kan jævnes med lidt maizena.

Pynt med oliven og appelsinskiver.


Søgeord: canadagås, gås, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
canadagås, gås, fjerkræ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarineret-canadagaas/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her