Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinlagkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Lagkagebunde
6
blade
Husblas
1
dl
Appelsinsaft
2
spsk
Citronsaft
2
stk
Æg "(pasteuriseret)"
(pasteuriseret)
1
tsk
Appelsinskal "revet skal fra usprøjtet appelsin"
revet skal fra usprøjtet appelsin
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
3
dl
Piskefløde

Pynt:
2 dl piskefløde
chokoladekringler

Fremgangsmåde

God lagkage med appelsin

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst.

Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform.

Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne.

Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.

Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler



Søgeord: appelsinlagkage, lagkage, fødselsdag
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
appelsinlagkage, lagkage, fødselsdag
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinlagkage/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her