Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinkage med chokoladeglasur

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
185
g
Smør
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
1
tsk
Appelsinskal "revet"
revet
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche
4
dl
Mel
2
tsk
Bagepulver
1
dl
Kakaopulver
Appelsinsaft
Glasur
100
g
Chokolade "mørk, hakket"
mørk, hakket
50
g
Smør
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180°. Pisk smør og sukker let og luftigt og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt cremefraiche og appelsinskal. Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og appelsinsaften.

Hæld dejen i en smurt springform og bag i ca. 35 min.

Chokoladen smeltes og røres op med smør og flormelis. Fordel den over den afkølede kage.



Søgeord: appelsinkage, kage med appelsin, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
appelsinkage, kage med appelsin, kage
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkage-med-chokoladeglasur/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her