Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsindessert med nelliker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Appelsiner
Lage
1
dl
Vand
85
g
Sukker / melis / stødt melis
15
stk
Nellike
1
stk
Appelsinskal "reven"
reven

Fremgangsmåde
Skyl den ene af appelsinerne grundigt. Den tørres, og skallen rives. Bland en lage af vand, sukker, hele kryddernelliker og den revne appelsinskal. Kog lagen ved svag varme i ca. 15 minutter under låg. Lad lagen køle af.

Appelsinerne skrælles, og den hvide hinde under skallen fjernes helt. Appelsinerne skives, og alle kernerne fjernes. Derpå halveres skiverne, de lægges i en bred skål, og den kolde lage hældes over. Skålen dækkes over og sættes til afkøling i køleskabet i ca. 1 time.


Søgeord: appelsindessert, dessert, marineret appelsin, marinerede appelsiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost

Søgeord:
appelsindessert, dessert, marineret appelsin, marinerede appelsiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsindessert-med-nelliker/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her