Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsin råcreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
2
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede
1
dl
Flormelis / florsukker "sigtet"
sigtet
1
stk
Appelsin "både saft og revet skal heraf"
både saft og revet skal heraf
2
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst de stiftpiskede æggehvider og flødeskummet i.

Saucen bør tilberedes umiddelbart før serveringen.



Søgeord: appelsinråcreme, råcreme, dessertsauce, dessertsovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Dessertsauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Julefrokost

Søgeord:
appelsinråcreme, råcreme, dessertsauce, dessertsovs
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her