Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsin chokoladeostekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Digestive kiks
3
spsk
Kakaopulver
100
g
Smør "smeltet"
smeltet
2
pakker
Flødeost naturel "á 250 g, f.eks. Philadelphia"
á 250 g, f.eks. Philadelphia
2
blade
Husblas
1
dl
Vand
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Chokolade "mørk"
mørk
Appelsinsaft
1
spsk
Appelsinskal "revet"
revet
1
dl
Fløde
Sukker / melis / stødt melis
1
dl
Appelsinsaft
2
blade
Husblas
Vand

Dejlig ostekage eller cheesecake om man vil

Fremgangsmåde

Digestives knuses og blandes med kakao og smeltet smør. Blandingen fordeles i bunden af en springform, som derefter sættes på køl.

Til cremen piskes flødeost med sukker, fløde, appelsinsaft, appelsinskal samt smeltet chokolade til blanding bliver ensartet og blød.

Husblas udblødes i vandet og smeltes og piskes derefter i cremen. Cremen hældes over den afkølede bund, og sættes på køl i mindst 3 timer.

Til geléen opvarmes appelsinsaft og sukker i en lille gryde, til sukkeret smelter. Derefter tilsættes den udblødte husblas og der varmes til hublassen smelter.

Hæld forsigtigt geléen over cremen og sæt igen på køl til geléen er stivnet.



Søgeord: cheesecake, ostekage, ostedessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Begivenheder:
Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
cheesecake, ostekage, ostedessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsin-chokoladeostekage/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her