Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andelår med grøntsager og tomat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Andelår "fra gråand"
fra gråand
Fedtstof "til stegning"
til stegning
Løg
1 - 2
stk
Porrer
Selleri
2
stk
Gulerod / Gulerødder
1
spsk
Tomatpure
Salt
Peber
Timian (frisk) "lidt"
lidt
2
dl
Vand "ca."
ca.

Tilbehør: 2 portioner ris eller kartoffelmos

Fremgangsmåde
Brun lårerne i en stegegryde. Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i sammen med tomatpuré og krydderier og hæld vand ved.

lad lårerne simre i ca. 1 1/4 time, til de er helt møre. Hold øje med, at de ikke koger tørre.

Smag til og server med kogte ris eller kartoffelmos.

Tip:
Gråandebrysterne fås i pakker med 2 andebrystfileter og 2 lår.


Søgeord: gråandelår, andelår, gråand, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gråandelår, andelår, gråand, and
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/andelaar-med-groentsager-og-tomat/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her