Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst, tilberedning af

(1) 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Andebryst "a 300 g"
a 300 g
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Tilberedning i ovn:
Opvarm ovnen til 210 grader. Rids andebrystet i tern og gnid det med salt og peber. Læg andebrystet med skindsiden nedad på en kold pande. Varm op og brun skindsiden på andebrystet til det er gylden og sprødt. Steg derefter den anden side til det tager farve. Sæt herefter andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca. 15 min., herefter tages det ud og hviler i 15 min. indpakket i stanniol. Andebrystet skæres i 
tynde skiver.
 
 
Tilberedning på panden:
Steges med skindsiden nedad 10 min. moderat varme, vendes på kødsiden og panden slukkes, tag panden af varmen efter 30 sek. Lad det hvile inden udskæring.


Søgeord: andebryst, tilberedning af andebryst, stegning af andebryst
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
andebryst, tilberedning af andebryst, stegning af andebryst
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-tilberedning-af/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her