Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst med vindruesauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Andebryst "a ca. 300 g"
a ca. 300 g
Salt
Peber
Sauce
500
g
Vindruer "halverede søde druer "
halverede søde druer
Andefedt "eller smør"
eller smør
2
dl
Fløde
1
dl
Balsamicoeddike "eller nogle stænk engelsk sauce"
eller nogle stænk engelsk sauce

Tilbehør: hasselbagte kartofler

Fremgangsmåde
Krydres på skindsiden med salt og peber. Steges ved stærk varme med skindsiden først ca. 8 min. Vendes og steges ca. 6 min. Lægges i stanniol mens saucen forberedes.

Halverede, søde vindruer steges i andefedtet Tilsæt fløde (evt. eddike/engelsksauce) Koges op.

Serveres med hasselbagte kartofler.


Søgeord: andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
andebryst, and, opskrift med and, vindruesauce, vindruesovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-vindruesauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her