Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst med dijonsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Andebryst
0,5
l
Fløde "piske eller 18 %"
piske eller 18 %
Dijonsennep "efter smag"
efter smag

Tilbehør: hasselbach kartofler og agurkesalat og evt. ribsgele eller rabarberkompot


Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 210 grader. Rids andebrystet i tern og gnid det med salt og peber. Læg andebrystet med skindsiden nedad på en kold pande. Varm op og brun skindsiden på andebrystet til det er gylden og sprødt. Steg derefter den anden side til det tager farve. Sæt herefter andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca. 15 min., herefter tages det ud og hviler i 15 min. indpakket i stanniol. Andebrystet skæres i tynde skiver. 


Husk at gemme stegefedtet fra andebrysterne, det skal benyttes til saucen. 


Tag fedtet og bland fløden i. Pisk det grundigt så det hænger sammen. Dijonsennep tilsættes efter smag, men husk at den skal smage af dijon. Lad den koge op under omrøring. Bland en lille smule koldt vand i hvis saucen skiller, dette får den til at samle sig igen.



Søgeord: andebryst, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Søgeord:
andebryst, and
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-dijonsauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her