Logo
www.mad-og-drikke.dk

Andebryst med appelsincreme

(0) 4 Personer

Andebryst med appelsincreme
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Andebryst "fersk"
fersk
Salt
Peber
Olie
Appelsincreme
2
stk
Appelsin "saft og skal af"
saft og skal af
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
200
g
Friskost
1
tsk
Sød sennep
Oregano (tørret)
Timian
Merian (tørret)
Sukker / melis / stødt melis

Tilbehør: rustikt groft brød og en frisk salat


Fremgangsmåde

Rens andebrysterne for sener og fedt. Skær harlekintern i skindet med en kniv, og krydr med peber og pensl kødet med olie.


Steg andebrysterne på en opvarmet grille eller pande, med skindsiden nedad. Vend dem efter ca. 10 min. og steg igen i omkring 8-9 min. Lad derefter andebrysterne hvile i godt 10 min., for at give kødet ekstra smag (kan også sagtens laves i ovnen).


Til cremen blandes appelsinskal, appelsinsaft, cremefraiche, friskost, salt, peber og sukker efter smag og behag.


Tip: For ekstra smag kan man pensle andebrysterne med lidt appelsinsaft for at få en mere intens appelsinsmag.



Søgeord: andebryst, appelsincreme, grillet and, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
andebryst, appelsincreme, grillet and, and

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her