Logo
www.mad-og-drikke.dk

And med nøddefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
And / Ænder "(ca.2600 g)"
(ca.2600 g)
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Timian
1 - 2
stk
Appelsiner
50
g
Brødkrumme "Fra franskbrød"
Fra franskbrød
0,5
dl
Portvin
75
g
Nøddekerner
1
stk
Æg
0,5
tsk
Timian
0,5
tsk
Salt
Peber "Groftkværnet "
Groftkværnet

Prøv denne gode andesteg

Fremgangsmåde
Anden gnides udvendig med salt og timian. Appelsinskallen rives fint og saften presses ud. Franskbrødet udblødes i appelsinsaft og portvin. Nødderne hakkes fint og røres sammen med æg, timian, salt og peber.

Fyldet kommes i anden som lukkes med kødnåle. Anden lægges med ryggen opad på risten og bradepanden i bunden af ovnen.

Steger ved 160 grader i 45 min. Fedtet hældes fra og anden vendes, vandet tilsættes og anden steger videre ved 160 grader i ca 1½ time. Skyen hældes fra i en gryde og skummes for fedt. Varmes igennem og jævnes, smages til med salt og peber, tilsæt evt. kulør.


Søgeord: andesteg, nøddefyld, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Højtider:
Jul , Mortens aften

Søgeord:
andesteg, nøddefyld, and
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-noeddefyld/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her